ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ


      


ALDEMAR HOTELS & SPA
ALDEMAR HOTELS & SPA

γράφει: Δημήτρης Χαριτίδης
λειτουργεί ως: Διευθυντής Πωλήσεων
τηλέφωνο: +30 210 62 88 441
www: www.aldemarhotels.com

Με το Greek.ru γνωριζόμαστε χρόνια και ειλικρινά, μπορώ να σας πω ότι οφείλω και τη προσωπική μου ευτυχία γιατί σ’ αυτό το σαιτ γνώρισα και τη γυναίκα μου!!! Με τον Ρομαν και τη Ναταλία προσωπικά γνωριζόμαστε 6 χρόνια και είναι ωραία παιδιά και φίλοι. Η συνεργασία μας έχει μεγάλη επιτυχία και εμείς δεν σταματάμε εδώ. Οι συνάδελφοί μας όχι μόνο τηρούν τις συμφωνίες μας αλλά βοηθούν και πολύ περισσότερα.

Παιδιά, εσείς κάνετε υπέροχη δουλειά και ο Θεός να σας χαρίζει ευημερία για πολλά χρόνια!
 
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

γράφει: Κωνσταντίνος

Γεια σας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές του Greek.ru που συμμετείχαν και βοήθησαν για να πετύχουμε τα μέγιστα στην προετοιμασία του ταξιδιού μας.

Οι συμβουλές τους ήταν πραγματικά πολύτιμες, όπως πολύτιμες ήταν και οι πληροφορίες που παίρναμε όλο τον προηγούμενο καιρό από το Greek.ru – το πιο ενημερωμένο, κατά τη γνώμη μου, ρώσικο site που αφορά την Ελλάδα – και βοήθησαν αξιόπιστα και έγκυρα τόσο εμάς όσο και πολλούς άλλους τουρίστες που πηγαίνουν στην Ελλάδα και αυτό φαίνεται μέσα από τις εκθέσεις των τελευταίων για το πώς πέρασαν τις διακοπές τους.

Και πάλι, σας ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ήδη πολύ επιτυχημένη ιστοσελίδα σας.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος.
 
SUNSHINE VACATION СLUBS
SUNSHINE VACATION СLUBS

γράφει: Anastasia Zdor
λειτουργεί ως: Sales manager
τηλέφωνο: +30 210 6105901
www: www.sunshinevacationclubs.com

Η συνεργασία της αλυσίδας ξενοδοχείων SUNSHINE VACATION СLUBS με την ιστοσελίδα GREEK.RU υφίσταται πάνω από 1 χρόνο. Μετά από μια τόσο μεγάλη περίοδο, η στενή συνεργασία μας μοιάζει περισσότερο με φιλία. Είμαστε συνεργάτες, συνάδελφοι, φίλοι που με μια μόνο λέξη καταλαβαίνουν τις ιδέες, τις προτάσεις, τα προβλήματα και τις ανάγκες του άλλου. Αυτός ο διαδικτυακός κόμβος είναι καταπληκτικός διότι δημιουργείται από μια ομάδα επαγγελματιών, και είναι πολύ ευχάριστος και εύκολος στη χρήση του. 

 Καλή σας επιτυχία, παιδιά!
 
TV company "REN TV"
TV company "REN TV"

γράφει: Λουδμίλα Μποροντινά
λειτουργεί ως: Παραγωγός
τηλέφωνο: +7 (495) 245-25-29
www: www.ren-tv.com

Η υπηρεσία παροχής πληροφοριών "REN TV" νιώθει υποχρεωμένη να σας δώσει συγχαρητήρια και να σας ευχαριστήσει για την αρωγή σας στην προετοιμασία του προγράμματος ειδήσεων "News 24".

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας κατά τη διάρκεια της παραμονής του Προέδρου της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αθήνα, η οποία μας έδωσε την ευκαιρία για τη δημιουργία του αφιερώματος με θέμα "Επιστροφή των Πολιτιστικών Αγαθών στην πατρίδα".

Η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη και εκτιμούμε ιδιαίτερα την άκρως επαγγελματική δουλειά σας και την μεγάλη υπευθυνότητα. 

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ξανά μαζί σας.
 
CALYPSO VILLAS
CALYPSO VILLAS

γράφει: Πλατανησιώτης Ν.
τηλέφωνο: +30 210 620 2635
www: www.calypsovillas.gr

Η συνεργασία του Calypso villas με το Greek.ru αρκετά χρόνια τώρα είναι δημιουργική και πραγματικά αποτελεσματική, η προβολή του καταλύματος μέσα από την ιστοσελίδα σας, μας έδωσε την ευκαιρία να προβληθούμε στην ανερχόμενη Ρώσικη αγορά άμεσα κα αξιόπιστα. 

Ευχαριστούμε την ομάδα του Greek.ru και ευχόμαστε συνέχεια της προσπάθειας για την προβολή των επιχειρήσεων και της χώρας μας.
 
ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ «AIΓΑΙΟ»
ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ «AIΓΑΙΟ»

γράφει: Βαλέριος Τσακαλίδης
λειτουργεί ως: Πρόεδρος τοσ ΚΥΝ «ΑΙΓΑΙΟ»
τηλέφωνο: +30 694 554 61 38, +30 694 92 82 143
www: www.moaigaio.gr

Κέντρο υποστήριξης νεολαίας "Αιγαίο" εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη του στο διαδικτυακό κόμβο Greek.ru για την ενεργό συμμετοχή του και την υποστήριξη του στην φιλανθρωπική εκδήλωση για ορφανά παιδιά. Είναι μεγάλη μας χαρά και έχει πολύ μεγάλη σημασία, ότι έχετε ανταποκριθεί και προσφέρατε σημαντική βοήθεια σε αυτά τα παιδιά. Σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά, με χαρά, ευτυχία και όλα τα καλύτερα.
 
KAPOSITAS PLASTIC SURGERY
KAPOSITAS PLASTIC SURGERY

γράφει: Kapositas
τηλέφωνο: +30 210 640 1004
www: www.kapositas.gr

Η ομάδα του Greek.ru με επικεφαλής τον Ρομάν είναι απόλυτα επαγγελματική και πραγματικά είναι δίπλα μας κάθε στιγμή και άμεσα. Παρέχουν πολλές πηροφορίες για Έλληνες που ταξιδεύουν ή επιχειρούν στην Ρωσία αλλά και για Ρώσους αντίστοιχα προς την Ελλάδα. Πιστεύω ότι είναι ο πιο χρήσιμος οδηγός πληροφοριών του είδους.

Kapositas Plastic Surgery

Athens, Salonika, Greece

 
KOSMOS RENT CAR CRETE
KOSMOS RENT CAR CRETE

γράφει: Δημήτρης Δασκαλάκης
τηλέφωνο: +30 2810 346173
www: www.kosmosrentcar.com

Άριστη συνεργασία με άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες που πάνω και πρώτα απ' όλα ενδιαφέρονται και έχουν θέσει ως στόχο τους τη διαρκή βελτιστοποίηση ένος ολοκληρωμένου και ποιοτικού Τουριστικού προϊόντος που θα παρέχεται στους επισκέπτες στην Ελλάδα, με απόλυτη συνέπεια, σεβασμό και καινοτομίες.

Σας Ευχαριστούμε θερμά & Σας Ευχομάστε Καλή Επιτυχία!
 
Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ
Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

γράφει: Δημήτρης Γιαλαμάς
λειτουργεί ως: Μορφωτικός Σύμβουλος της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Μόσχα
τηλέφωνο: +7 495 290 10 34

Αγαπητοί φίλοι!

Σας στέλνω τις θερμότερες ευχές μου για την επέτειό σας!
Χαίρομαι πραγματικά ιδιαίτερα, που 10 ολόκληρα χρόνια η ισοσελίδα σας είναι πλάι μας, μας στηρίζει και παρέχει κάθε είδους πληροφόρηση για οποιαδήποτε προσπάθειά μας. Οι ρωσικές δημοσιεύσεις που παρέχουν στοιχεία για την Ελλάδα, μεταξύ άλλων και για την πολιτιστική της κίνηση, βρίσκουν αμέσως ανταπόκριση στην ιστοσελίδα σας και με τον τρόπο αυτό συμβάλουν στην προώθησή τους εν μέσω του ρωσόφωνου κοινού απανταχού του κόσμου. Ελπίζω ότι θα συνεχίσετε την πορεία μαζί μας και ότι από κοινού θα έχουμε και στο μέλλον τη δυνατότητα της εξασφάλισης πληροφόρησης σχετικά με την Ελλάδα και τον Ελληνικό Κόσμο, που τυχόν ενδιαφέρει το κοινό σας. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσουμε από κοινού να ενισχύσουμε περαιτέρω τις μακραίωνες ελληνορωσικές σχέσεις.

Φιλικά
 
KRIOPIGI CARS Rent a Car
KRIOPIGI CARS Rent a Car

γράφει: ο Αθανάσιος – Σάκης - Μανώλας
τηλέφωνο: +30 6979914411
www: www.kriopigicars.net

Συγχαρητήρια για την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την άριστη ποιότητα των πληροφοριών που παρέχετε στους φίλους επισκέπτες της Ελλάδας μέσα από τον Τουριστικό Οδηγό σας.

Σας ευχόμαστε καλή συνεχεία και καλή επιτυχία!
 Copyright © 2001-2019 Russian.gr – σχεδόν τα πάντα για κάθε τι ρωσικό στα ελληνικά